ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Πλαστικά Κρήτης με κεφαλαιοποίηση κερδών εις νέον, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων που θα λάβει χώρα στις 12 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00.
Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση κερδών εις νέον, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.
2. Τροποποίηση του άρθρου 20 του καταστατικού για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Έγκριση εκλογής αντικαταστατών παραιτηθέντων μελών Διοικητικού Συμβουλίου, εκλογή νέων μελών του και ορισμός ανεξαρτήτων μελών του σύμφωνα με το Ν. 3016/2002.
4. Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου.
5. Λοιπά θέματα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Τα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης «σύντομα θα αρχίσουν να ρέουν»
- Αναλυτές για Aegean Airlines: Δυνατές επιδόσεις και ανθεκτικότητα παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
- Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ — Τι αλλάζει για τους φορολογούμενους
- Γκίκας: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο – Σε διαρκή διπλωματική κινητικότητα η Αθήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.