ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tέσσερις ηλικιωμένοι από την Μονάδα Φιλοξενίας στον Άγιο Παντελεήμονα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Αττικής. Συγκεκριμένα δύο στο «ΕΛΠΙΣ» και 2 στο «Λαϊκό». Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη Μονάδα αρχές του μήνα είχαν εντοπιστεί 47 κρούσματα θετικά στον κορονοϊό.
Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων στο Μεταξουργείο, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εντοπίστηκε θετικό κρούσμα covid-19 σε φιλοξενούμενη στη Μονάδα. Πρόκειται για 87χρονη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Περήφανος για τη μεταρρύθμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ – Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Μητσοτάκης για στεγαστικό: Είμαι ανοιχτός στο να επεκτείνω τους περιορισμούς για την βραχυχρόνια μίσθωση
- Μητσοτάκης για δημοσκοπήσεις: Δε σχεδιάζω την πολιτική μας από τώρα για το 2027
- Πελαγίδης (ΤτΕ): Προς τη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα στήριξης- Τοπικοί μισθοί και διεθνείς τιμές τεμαχίζουν την αγοραστική δύναμη
