ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 79χρονο ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα (άνοια).
Ο 79χρονος κατέληξε στις 2:46 π.μ. από καρδιοοαναπνευστική ανακοπή λόγω λοίμωξης covid.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου κατέληξαν μια 68χρονη και μια 88χρονη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, επίσης με υποκείμενα νοσήματα. Και οι δύο διέμεναν στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι.
Οι νεκροί από τον οίκο ευγηρίας έχουν φτάσει πλέον τους 19, ενώ συνολικά στη χώρα μας τους 269.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Volvo Cars: Επιλέγει τον επικεφαλής της Skoda, Κλάους Τσέλμερ, ως νέο CEO
- Κρήτη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Χώνος στη Σητεία
- Τζόρτζια Μελόνι: Προανήγγειλε ανώτατο όριο ξένων μαθητών στις σχολικές τάξεις στην Ιταλία
- Τραμπ: Η Αψίδα του Θριάμβου που σχεδιάζει θα μετατραπεί σε στρατιωτικό συγκρότημα με drones και ελεύθερους σκοπευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.