ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης στην Κοζάνη: Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους καιρούς
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Κυριάκος Κούσιος, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την κατάσταση που επικρατεί στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ της Ελλάδας, μετά τις τελευταίες τουρκικές έκνομες ενέργειες, καθώς επίσης και για τις διάφορες επαφές που είχε με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων, για παρεμπόδιση των τουρκικών παραβατικών ενεργειών που αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας.
Κατά τη συνομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού της Ελλάδας υπήρξε συντονισμός των δύο ηγετών για τα περαιτέρω μέτρα που πρέπει να ληφθούν για αντιμετώπιση της τουρκικής επεκτατικότητας, και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026 – Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
- Νεπάλ: Πάνω από 2.500 αγνοούμενοι – Στους 633 οι νεκροί από τη φονική πλημμύρα
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Ισχυροί άνεμοι 8 μποφόρ στο Αιγαίο
- Η κοροϊδία των Βρετανών, τα προσωπικά της Δούρου, οι αψιμαχίες με τη Ζωή και… σεισμικές προβλέψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.