ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλία: 500.000 ευρώ κέρδισαν άστεγοι σε ξυστό που αγόρασαν με κλεμμένη κάρτα, ο ιδιοκτήτης δέχεται να τα μοιραστούν
Συγκλονισμένη η υφήλιος από την τραγωδία στον Λίβανο
Έως 300.000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς στέγη στη Βηρυτό, μετά τις εκρήξεις που συγκλόνισαν το λιμάνι, δήλωσε ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας, Μαρουάν Αμπούντ, εκτιμώντας πως το κόστος των ζημιών θα ξεπεράσει τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.
«Έκανα μια περιοδεία στη Βηρυτό, οι ζημιές μπορεί να ανέρχονται από τρία έως πέντε δισεκατομμύρια δολάρια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αναμένει την εκτίμηση των ειδικών και των μηχανικών.
«Σχεδόν το 50% της Βηρυτού έχει καταστραφεί ή έχει υποστεί ζημιές» εκτίμησε, προσθέτοντας ότι περί τους 250.000 έως 300.000 ανθρώπους έχουν μείνει πλέον άστεγοι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Το 70% των συμβάσεων δανείου στο «Σπίτι μου 2» έχει ήδη εκταμιευθεί
- Ο χορός του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, στο Παρίσι οι daughters of Penelope, ώρα Μυκόνου… Tudor, δωρεά αγάπης στην Lifeline Hellas, και μία έκθεση για το… κακό μάτι
- Τραμπ vs Μέρντοχ: Ο πόλεμος των μεγιστάνων και το παιχνίδι των media
- Χρηματιστήριο: Πόσα κεφάλαια διεκδικεί ενόψει αναβάθμισης, περιμένοντας τον Σεπτέμβριο τον FTSE
