ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε τα ακόλουθα στοιχεία σχετικά με την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που θα εκδοθούν λόγω επανεπένδυσης του μερίσματος εταιρικής χρήσης 2019, με αντίστοιχη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην από 26 Ιουνίου 2020 συνεδρίασή του όρισε ότι η τιμή διάθεσης των ανωτέρω νέων μετοχών θα ισούται με το μέσο όρο της χρηματιστηριακής σταθμισμένης βάση όγκου τιμής της μετοχής (VWAP) των πρώτων πέντε (5) ημερών διαπραγμάτευσης εντός της περιόδου άσκησης του δικαιώματος επανεπένδυσης του μερίσματος χρήσης 2019 (δηλαδή από 23.07.2020 έως και 29.07.2020), μειωμένης κατά ποσοστό 3% (ποσοστό έκπτωσης), όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.
Σύμφωνα με τον ανωτέρω τρόπο υπολογισμού και με βάση τη χρηματιστηριακή σταθμισμένη βάση όγκου τιμή της μετοχής κατά τις 23.07.2020 έως και 29.07.2020, η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 7,91 Ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έρχεται συμπληρωματικός προϋπολογισμός 800 εκατ. ευρώ – Νέες διορθωτικές κινήσεις στα έκτακτα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση
- Γερμανία: Υποχώρησε ξανά κατά 0,7% η βιομηχανική παραγωγή τον Μάρτιο
- Kίνα: Επιβεβαίωσε το πρώτο χτύπημα σε δικό της τάνκερ στο Ορμούζ – Βαθιά ανησυχία για τον συνεχιζόμενο πόλεμο
- Κηφισιά: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ντελιβεράς για επιθέσεις με πέτρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.