ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό την ολοκλήρωση/λήξη του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών.
Το πρόγραμμα είχε εγκριθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του κ.ν. 2190/1920, όπως ίσχυε, από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουλίου 2018, κατά την οποία αποφασίσθηκε, μεταξύ άλλων, η απόκτηση από την εταιρεία μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικού αριθμού μετοχών έως 10% του εκάστοτε συνόλου των μετοχών της εταιρείας, εντός χρονικού διαστήματος είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία λήψης της εν λόγω αποφάσεως, ήτοι μέχρι την 25.07.2020, με κατώτατη τιμή αγοράς 0,78 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή αγοράς 10,00 ευρώ ανά μετοχή.
Κατ’ εφαρμογή των Κανονισμών ΕΕ/596/2014 και ΕΕ/1052/2016, η εταιρεία έχει προβεί στην αγορά 2.764.904 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικά, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,96% του μετοχικού της κεφαλαίου, με μέση τιμή κτήσης 4,63 ευρώ ανά μετοχή, καταβάλλοντας συνολικά 12.802.239 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στους NYT: Θα σεβαστώ το αποτέλεσμα, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Δημοκρατικούς
- WSJ: Στον πόλεμο με το Ιράν αποδίδουν συνεργάτες του Τραμπ τις εκλογικές ήττες των Ρεπουμπλικανών
- Τραμπ: «Αν ήμουν στα ψηφοδέλτια, θα είχαμε σαρωτική νικη»
- Wall Street: Βουτιά 1% για τα futures του S&P 500 μετά την επέλαση των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές – Στο -2% ο Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.