Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality επιστρέφει ανανεωμένο και ανατρεπτικό στον ΣΚΑΪ.
Δεκαέξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους και με τελείως διαφορετικές καταβολές, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες όλο το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media, με στόχο να φτάσουν έως το τέλος και να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000€;
O Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 16 συμμετέχοντες και θα τους οδηγήσει στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.
Για τη διαμόρφωσή του, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κατέφθασαν από την Ολλανδία 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.





Πηγή: ΣΚΑΪ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 αλλά… ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί το κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.