ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα σημαντικό μέρος του πακέτου μέτρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποστήριξη της οικονομικής ανάκαμψης από την πανδημία του κορονοϊού πρέπει να αποτελείται από δωρεάν επιδοτήσεις μάλλον, παρά από δάνεια, δήλωσε στο περιοδικό Der Spiegel η κορυφαία οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).
“Διαφορετικά δεν θα προωθηθεί η οικονομική ανάκαμψη”, φέρεται να δήλωσε σήμερα στο γερμανικό περιοδικό η Γκιτά Γκοπίνατ.
Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν τον Απρίλιο να δημιουργήσουν ένα έκτακτο ταμείο για να βοηθήσει την 27μελή ένωση να ανακάμψει από την πανδημία, όμως οι τελικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δικαίωση του Μιχάλη Μπούση! Πώς η επένδυση των 15 εκατ. ευρώ έφερε τον ΟΦΗ στο πάνθεον
- Linda Paulin: Η γυναίκα που ίδρυσε το Make-A-Wish, γιορτάζει 30 χρόνια ελπίδας στην Ελλάδα
- AKTOR Ανανεώσιμες: Σταθερή ανάπτυξη μέσω εξαγορών και στόχο τα 400 MW το 2026 και τα 1,3 GW το 2028
- Metlen: Προσθέτει 1,8 GW αποθήκευση φέτος- Μαζική αύξηση παραγγελιών για ΑΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.