ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιστροφή στην κανονικότητα
Αποκαθιστούν σταδιακά οι αεροπορικές εταιρείες, η μία μετά την άλλη, το πρόγραμμα των δρομολογίων των πτήσεων που είχαν προ κορονοϊού, καθώς όλα δείχνουν ότι βαίνουμε προς μία επιστροφή στην κανονικότητα.
Έτσι, με τη σειρά της, η αεροπορική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας, η Saudia Airlines, προετοιμάζεται για να ξαναρχίσει μερικές από τις εσωτερικές της πτήσεις από την ερχόμενη Κυριακή, καθώς το βασίλειο προχωρεί σε χαλάρωση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Στην πρώτη φάση, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιούνται 60 πτήσεις ημερησίως.
Σημειώνεται ότι οι περιορισμοί στις εσωτερικές μετακινήσεις, στις προσευχές στα τεμένη, αλλά και στην φυσική παρουσία στις θέσεις εργασίας θα αρθούν σταδιακά τόσο για το δημόσιο, όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, από την 31η Μαΐου, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Στα 42,47 δισ. ευρώ ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων τον Ιούλιο
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας
- Μαρινάκης για Κασιδιάρη: Ο Άρειος Πάγος έχει τη δυνατότητα να εγκρίνει ή να απορρίψει κάποιον που κατεβάζει κόμμα
- Jefferies: Στα €55 η τιμή στόχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Οι κατασκευές εκτόξευσαν τα κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.