ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας
Νεκροί ανασύρθηκαν τα ξημερώματα από την Πυροσβεστική 4 άνδρες, στην περιοχή Καρμπουνάρι, στο Λουτράκι.
Πιο συγκεκριμένα, τα 4 θύματα εντοπίστηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ μέσα σε σπήλαιο, ωστόσο ήταν ήδη νεκροί, όταν ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική.
Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργεί απορίες, καθώς, όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, μιλώντας στο Open, στο συγκεκριμένο σημείο δεν συνηθίζεται να πηγαίνει κάποιος για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Για το λόγο αυτό, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ενώ η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της αστυνομίας της περιοχής, η οποία θα ερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να οδήγησαν στην εν λόγω τραγωδία, με θύματα 4 άνδρες.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κο Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
- Γιώργος Φλωρίδης στο mononews: Οι Ποινικοί Κώδικες του Τσίπρα έβγαλαν αθώα όλη τη μεγάλη παραβατικότητα της χώρας
- Lamda: Τι έρχεται στα malls του Ελληνικού – Τα ενοίκια-φωτιά και τα μεγάλα ονόματα των μισθωτών
- Τράπεζα Πειραιώς: Τέσσερις οίκοι βλέπουν ισχυρό 2027 – Τιμές στόχοι έως 12,50 ευρώ και υψηλότερα μερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.