ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά σχολίασε ο συμπαίκτης του, Τάσος Ξιαρχό, ενώ παράλληλα συμφώνησε με τον Λάκη Γαβαλά ότι η εμφάνιση του πρώτου ήταν «καρακίτς».
Η εκπομπή «Ευτυχείτε» φιλοξένησε δηλώσεις του χορογράφου και χορευτή Τάσου Ξιαρχό, στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Ο διαγωνιζόμενος του J2US, αν και θεώρησε λίγο πιο σκληρή απ’όσο θα έπρεπε την κριτική της Δέσποινας Βανδή για τον Τρύφωνα Σαμαρά, συμφώνησε μαζί της, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση του κομμωτή κιτς.
Δείτε το απόσπασμα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.