Η Χριστιάννα Οικονόμου πρώτα εξυμνήθηκε ανάμεσα σε μία μικρή, πολυταξιδεμένη και καλλιτεχνικά αφυπνισμένη ελίτ με το πρώτο καϊκι που φιλοτέχνησε το 2015 στη Σχοινούσα. Η καλλιτεχνική της δεινότητα όμως γρήγορα διευρύνθηκε σε εγκαταστάσεις μεικτής τεχνικής, φωτογραφία (βλέπε: Chrieco, All We See Is The Sea), (γλυπτά) τάματα και προσφάτως φούτερ (ιδιαιτέρως εκφραστικά) και κεραμικά όπου η παράδοση εκμοντερνίζεται και ανάγεται στη σφαίρα της τέχνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SMERemediumCap II: Πρώτο deal μετά τα €200 εκατ. – Πλειοψηφική εξαγορά της Βιοϋγεία
- Νέο πλαίσιο για τον ετήσιο καθαρισμό οικοπέδων: Από 1 Απριλίου έως 15 Ιουνίου η νέα ενιαία προθεσμία
- Αρσένιο Ντομίνγκεζ: Η έκκλησή μου είναι να απελευθερωθούν οι 20.000 ναυτικοί επειδή δεν φταίνε – «Δεν υπάρχει ασφαλής διέλευση πουθενά στο Στενό του Ορμούζ »
- Enesel (Αντώνης και Φίλιππος Λαιμός): Παρήγγειλαν άλλα δύο capesize
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.