Στο λόγο που εκφώνησε για τα 40 χρόνια που έκλεινε ως μονάρχης, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ περιέγραψε το 1992 – τη χρονιά που πραγματοποιήθηκαν δύο βασιλικά διαζύγια, μία καταστροφική πυρκαγιά στο Windsor Castle και κυκλοφόρησε η άκρως αποκαλυπτική βιογραφία της Diana – ως annus horribilis.
Και τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη.
Στις 31 Αυγούστου 1997, η Lady Di έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Βασίλισσα άργησε να αντιδράσει και βρήκε τον Τύπο απέναντί της, ενώ το κοινό την αντιμετώπισε με απέχθεια.
Σήμερα, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η Ελισάβετ Β΄ είναι το δημοφιλέστερο μέλος ολόκληρης της οικογένειας. Περιγράφεται ως η απόλυτη φεμινίστρια και έχει υμνηθεί σε άρθρα με τίτλους όπως 25 λόγοι να αγαπήσεις τη Βασίλισσα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκινά σήμερα το «Προλαμβάνω» – Ποιες γυναίκες δικαιούνται εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού
- Boucheron x Christie’s: Σπάνια κοσμήματα σε μια μοναδική έκθεση
- Βουλγαρία: Δύο πλοία χτυπήθηκαν από drones στη Μαύρη Θάλασσα – Bυθίστηκε το ένα
- Κώστας Ζαχαριάδης: Προσχωρεί στην ΕΛΑΣ – «Τώρα είναι η ώρα για την πανστρατιά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.