Στην ενίσχυση των νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας συμβάλλει η Tesla με την κατασκευή αναπνευστήρων χρησιμοποιώντας εξαρτήματα από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla Model 3.
Οι μηχανικοί της Tesla ξεκίνησαν να κατασκευάζουν αναπνευστήρες για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με εξαρτήματα από το σύστημα infotainment (οθόνη αφής) του ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας.
Γνωρίζοντας πολύ καλά τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν μεγάλες ποσότητες άμεσα, όπως εξηγούν μέσα από βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube.
Ακολουθώντας τα βήματα της Ford με την General Motors, έτσι και η Tesla συμβάλλει στη μάχη κατά της πανδημίας με την παραγωγή των συσκευών που χρειάζονται οι ασθενείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
- Χρηματιστήριο: Ποιες μετοχές θα οδηγήσουν τον δείκτη σε νέες κορυφές, τι θα συμβεί σε Aktor, Metlen, CCHB, ΔΕΗ, Τιτάν και τράπεζες
- BVLGARI: Roman holiday στον καρπό
- Η Ελλάδα άφησε την υγεία στην τύχη της αγοράς
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι εκπλήξεις Εξάρχου, η Γκίλφοϊλ και τα 2 αμερικανικά funds, οι κερδοσκόποι της Τρ. Πειραιώς και η ΕΚ, το joint venture Στάσση – Μυτιληναίου, η αγωγή 133 εκατ. κατά Παυλίδη και η χαρά του Σαμαρά των ταυτοτήτων
Πασίγνωστος επιχειρηματίας με δύο πολυτελή εστιατόρια της παραλιακής στο κύκλωμα με τις ρευματοκλοπές των 9 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.