ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι ανακοίνωσε η ΕΧΑΕ
Αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «YALCO – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε.» από σήμερα 1 Απριλίου 2020, όπως ανακοίνωσε η ΕΧΑΕ.
Ειδικότερα, η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας αίρεται, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διότι ήρθησαν οι λόγοι για τους οποίους είχε ζητηθεί η αναστολή, δεδομένου ότι η εταιρία προέβη, την 31.03.2020, σε δημοσίευση της οικονομικής έκθεσης της περιόδου 01.01-30.06.2019, επί της οποίας ο νόμιμος ελεγκτής διατύπωσε σύμφωνη γνώμη με θέμα έμφασης.
Από την ίδια ημερομηνία, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία Επιτήρησης, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχόλιο τεχνικής ανάλυσης δεικτών – μετοχών με το κλείσιμο της 17-06-26
- Πώς δρούσε το κύκλωμα «πειρατικής τηλεόρασης» με 86.000 συνδρομητές – Ξέπλυμα με κρυπτονομίσματα, ακίνητα και καταθέσεις στο εξωτερικό
- Φαβορί και Bet Builder από το Μουντιάλ
- ΑΔΜΗΕ: Δεν θα ληφθούν υπόψη προσφορές κάτω των €4,05 ανά νέα μετοχή – Τεράστιο το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την ΑΜΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.