ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επιβεβαίωση με τα 4 ευρώ της Πειραιώς, το success story Μεγάλου, τα γενέθλια και ο Σαίξπηρ, το smart money στην ΤΕΝΕΡΓ, τα 50 ευρώ της ΜΥΤΙΛ, η επιτυχία Βουρλιώτη και ένα quiz με το επόμενο deal
Τους πολιτικούς συντάκτες ενημερώνει εξ αποστάσεως η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
Από σήμερα το πρωί τέθηκαν σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας με στόχο τον περιορισμό στην εξάπλωση του κορονοϊού με προβλέψεις για πρόστιμα 150 ευρώ για τους παραβάτες.
Το μέτρο προβλέπεται σε αυτή την φάση να ισχύσει μέχρι τις 6 Απριλίου.
Εν τω μεταξύ, σήμερα καταγράφηκαν δύο ακόμη θάνατοι στην χώρα από τον ιό, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών στους 17. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασαν τα 624, σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση.
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 95 νέα κρούσματα, τα περισσότερα που έχουν καταγραφεί σε μια ημέρα από την έναρξη της επιδημίας στην χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πακιστάν-Ινδία αλληλοκατηγορούνται για παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας
- Xρηματιστήριο: Μπούκωσαν από μετρητά οι κωδικοί, τι δείχνουν τα στοιχεία της Επ. Κεφαλαιαγοράς, αύξηση 206% στα χρεωστικά υπόλοιπα από το 2018!
- Μητσοτάκης: Το ελληνικό δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του
- Ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
