• LIFE&STYLE

    Ένταση στο My Style Rock: Η Ευρυδίκη ξέσπασε σε κλάματα (video)

    Ευριδίκη Παπαδοπούλου


    Μια έντονη συναισθηματική στιγμή φαίνεται πως είχε, στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας λύγισε όταν ένιωσε ότι όλες οι συμπαίκτριες της ήταν εναντίον της.

    Η ένταση προκλήθηκε όταν η Μαρία Καζαριάν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με ένα outfit που δεν είχε προγραμματίσει να φορέσει. Επέλεξε να βάλει τα ρούχα με τα οποία πήγε στο γύρισμα, πιθανότατα από αντίδραση.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Στέλιος Κουδουνάρης υποστήριξε την Ευριδίκη λέγοντας ότι μάλλον είναι η πιο αληθινή παίκτρια στο ριάλιτι μόδας. Αυτή του η δήλωση φαίνεται να ενόχλησε αρκετά τη Μαρία Καζαριάν, η οποία αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα λουκ χωρίς styling, όπως απαιτεί ο διαγωνισμός.

    Η Ευρυδίκη δεν άντεξε και είπε: «Θέλω να πω κάτι επειδή έχει αναφερθεί πάρα πολύ το όνομα μου τις τελευταίες μέρες και καταλαβαίνω τον λόγο. Λόγω του ότι έχω κάνει κάποιες νίκες που μάλλον δεν τις περίμεναν οι κοπέλες. Έχω να πω ότι εγώ πάρα πολλές φορές νιώθω αδικημένη από τον τρόπο που με βαθμολογούν τα κορίτσια»

    «Νιώθω λίγο ότι δεν με αφήνουν να χαρώ τη χαρά μου» πρόσθεσε, επίσης, η γοητευτική διαγωνιζόμενη ξεσπώντας αμέσως μετά σε κλάματα.

    «Όλα τα κορίτσια έκαναν παρατήρηση για ένα σχόλιο που μου έκανε μια φορά ένας κριτής! Και δεν μου έχει ξανακάνει! Και δεν είπε ότι είμαι η καλύτερη στο στιλ, είπε ότι βλέπει μια εξέλιξη και πειραματίζομαι. Τίποτα άλλο! Απλά τα κορίτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα πως, “αισθάνομαι ότι δεν είσαι αληθινή αλλά ψεύτικη”! Να μου το πουν! Πετάνε το μπαλάκι από δω και από κει και για μένα αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος. Γιατί από την αρχή τα κορίτσια έχουν δει πολύ δυνατές εικόνες. Ούτε έχω κάνει φασαρία, ούτε έχω ζηλέψει και έχω δεχθεί πολύ αρνητική κριτική!»

    Δείτε το απόσπασμα:



    ΣΧΟΛΙΑ