ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα.
Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει το χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.
Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την Προανακριτική Τεμπών: Ποιους τοποθετεί στο κάδρο των ευθυνών
- Χατζηδάκης: Πότε θα γίνουν όλα τα έργα για τα μεγάλα δίκτυα της χώρας
- Τραμπ: Διαφωνεί με την υποβάθμιση του αξιόχρεου της αμερικανικής οικονομίας από τη Moody’s
- Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Αττικής – Πήρε πίσω τη ρύθμιση η Εθνική Ασφαλιστική
