ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, έδωσε μια πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας και από ότι φαίνεται είναι θετική!
«Η ΤΑΣΗ του καιρού για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!
Φίλες και φίλοι πολλά τα ερωτήματα σας όσον αφορά την εξέλιξη του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας: Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία- σημερινά προγνωστικά στοιχεία σας παραθέτω μετά από ένα φιλτράρισμα των κυριότερων προγνωστικών μοντέλων, την πιθανή εξέλιξη του καιρού για την Κυριακή (1 Μαρτίου) αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου).
Με βάση λοιπόν τα διαθέσιμα στοιχεία, θα σας έλεγα πως η τάση του καιρού για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι να παραμείνει αυτός στις περισσότερες περιοχές σε γενικές γραμμές καταρχήν μαλακός (μέγιστες θερμοκρασίες στους χάρτες βροχής) με νοτιάδες, λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά την Καθαρά Δευτέρα, ευνοώντας κατά πάσα πιθανότητα το πέταγμα του χαρταετού σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά τόπους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του.
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2496388807267189
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρίκαλα: Προσωρινή διακοπή στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στην Αγία Κυριακή, με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Τράπεζες: Τι να περιμένουμε για τις μετοχές, τι λένε τώρα οι αναλυτές
- Μπαράζ ελέγχων της ΑΑΔΕ σε Πάτρα, Ξάνθη και Ρέθυμνο – Οι εφοριακοί θα κάνουν εφόδους σε αποκριάτικα πάρτι ακόμα και… μασκαρεμένοι
- ΔΕΘ – HELEXPO: Ενημερώθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την πρόοδο της ανάπλασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.