ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η CORAL AE, σύμφωνα με τους Ν. 3556/2007 και 3606/2007, ανακοινώνει ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK Α.Ε. την ενημέρωσε ότι στις 11/02/2020 προέβη σε αγορά 10 ομολογιών εκδόσεως CORAL ΑΕ συνολικής αξίας 10.230,00 ευρώ.
Η γνωστοποίηση εκ μέρους της ΤΡΑΠΕΖΑΣ OPTIMA BANK Α.Ε. προς την Εταιρία και ακολούθως η ανακοίνωση της Εταιρίας προς τις αρχές της Κεφαλαιαγοράς, γίνεται επειδή ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΤΡΑΠΕΖΑΣ OPTIMA BANK Α.Ε., ενώ κατέχει τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της CORAL AE.
Ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης είναι πρόσωπο υπόχρεο να γνωστοποιεί τις χρηματιστηριακές συναλλαγές του με αντικείμενο ομολογίες εκδόσεως CORAL AE (άρθρο 19 του Κανονισμού ΕΕ 596/2014).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Άμεσα στις αντλίες η μείωση του πετρελαίου, προτεραιότητα η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- Take-Two Interactive: Ανοίγουν οι προπαραγγελίες για το GTA VI στις 25 Ιουνίου – Άλμα για τη μετοχή
- Βανς: 12,5 εκατ. βαρέλια πετρελαίου πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ το βράδυ της Τετάρτης
- Space Hellas: Το νέο διοικητικό συμβούλιο και η σύνθεση των Επιτροπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.