ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τέταρτο τρίμηνο του 2026 ή το πρώτο τρίμηνο του 2027 πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της Bally’s Intralot για τη συγχώνευση με τη βρετανική Evoke, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Bally’s Intralot, Robeson Reeves στους χρηματιστηριακούς αναλυτές, πριν από λίγο.
Επόμενο ορόσημο αποτελεί η γενική συνέλευση της Bally’s Intralot, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου. Το πράσινο φως έδωσαν ήδη οι μέτοχοι της evoke στις 17 Αυγούστου, με το 99,63% των ψήφων να τάσσεται υπέρ της συναλλαγής.
«Δεν πρόκειται για τυπική διαδικασία. Οι μέτοχοι μιας επιχείρησης αυτού του μεγέθους εξέτασαν την πρόταση που παρουσιάσαμε, εξέτασαν το λειτουργικό μοντέλο που είπαμε ότι θα εφαρμόσουμε και το υποστήριξαν σχεδόν ομόφωνα. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη στην ολοκλήρωση», είπε ο Reeves.
O CEO αναφέρθηκε επίσης στη δραστηριότητα του ομίλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, που κατέγραψε ιστορικό υψηλό στα καθαρά έσοδα από τυχερά παιχνίδια, στο ίδιο τρίμηνο κατά το οποίο ο φορολογικός συντελεστής της σχεδόν διπλασιάστηκε, ενώ η εταιρεία αντιστάθμισε σχεδόν τα 2/3 της επίπτωσης. «Γνωρίζουμε ποιους μοχλούς πρέπει να αξιοποιήσουμε για να καλύψουμε και το υπόλοιπο», τόνισε και κατέληξε λέγοντας πως «η ανάπτυξη μετρά όσο τίποτα σε αυτόν τον κλάδο».
Τα έσοδα της Bally’s Intralot αυξήθηκαν στα 544 εκατομμύρια το πρώτο εξάμηνο του 2026, με το iGaming και και τον αθλητικό στοιχηματισμό να έχουν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στον κύκλο εργασιών, αντιπροσωπεύοντας το 75% των συνολικών εσόδων. Η διοίκηση της Bally’s Intralot αναμένει υψηλότερες επιδόσεις το δεύτερο εξάμηνο του 2026, καθώς το πρώτο επηρεάστηκε από την εποχικότητα της αγοράς στις ΗΠΑ και την ύφεση στην Τουρκία.
Διαβάστε επίσης
Γιάννης Χατζής (ΠΟΞ) στο mononews: Εξετάζουμε την προσφυγή στο ΣτΕ για το Χωροταξικό
Ακίνητα: Ποιοι επένδυσαν 1,27 δισ. στο ελληνικό real estate το πρώτο μισό του 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 2% για τον Nasdaq έφερε το νέο sell off στις μετοχές AI – Στο -1% έκλεισε ο S&P 500
- Πετρέλαιο: Το Brent άγγιξε τα 110 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από τον Μάιο
- ΕΕ: Πρόταση για νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αντιμετώπισης Κρίσεων στο μεταναστευτικό παρουσίασε η φον ντερ Λάιεν
- Μερτς: «Τα 210 δισ. ευρώ των ρωσικών assets πρέπει να παραμείνουν στην Ευρώπη» – Το μήνυμα για Ουκρανία και προϋπολογισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.