ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη τους κοινή έξοδο μετά το Megxit πραγματοποίησαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι, στην οποία επιχείρησαν να διατηρήσουν low profile, έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε από την απόφασή τους να απαρνηθούν τις υποχρεώσεις τους ως γαλαζοαίματοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα Μέσα, το ζευγάρι παρευρέθηκε σε σύνοδο εναλλακτικών επενδύσεων της JP Morgan στο Μαϊάμι της Καλιφόρνια.
Ο Χάρι που ήταν ομιλητής, ανεβαίνοντας στο βήμα δεν δίστασε να αναφερθεί στην απόφαση να παρατήσει την πριγκιπική του ζωή όσο ενώ μίλησε για την ψυχική του κατάσταση.
Όπως ανέφερε πρόσωπο που παρέστη στην σύνοδο, ο Harry παραδέχτηκε πως ακόμα παλεύει με την πνευματική του υγεία, ενώ είπε πως εξακολουθεί να κάνει συνεδρίες με ειδικό προκειμένου να ξεπεράσει τα τραύματά του τόσο μετά το Megxit όσο και λόγω της απώλειας της μητέρας του.
Ο πρίγκιπας εξήγησε πως δεν ήθελε με τίποτα να περάσει η Μέγκαν κι ο γιος του Archie όσα έζησε ο ίδιος ως παιδί.
To ζευγάρι, σύμφωνα με παρευρισκόμενους, συνοδευόταν από μεγάλη ομάδα του προσωπικού ασφαλείας, ενώ φημολογείται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του έλαβαν ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να δώσουν το «παρών» στη σύνοδο.
Στο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα το πριβέ event της JPMorgan δεν υπήρχαν παπαράτσι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Petter Stordalen: Ένας ροκ σταρ του τουρισμού στο ελληνικό real estate
- Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια με χρηματοδότηση από τις ενεργειακές εταιρείες – Τα οφέλη για τους καταναλωτές
- Ο ιμιτασιόν «Καραμανλής» και οι παρακρουσμένοι σύντροφοι, ο κύριος πτέραρχος και το χαλινάρι της Νέμεσης
- Πάρος: Ελληνίδα τουρίστρια πλήρωσε 17,5 ευρώ τη χωριάτικη σαλάτα – Της χρέωσαν ξεχωριστά το λάδι 2,5 ευρώ
