ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου ανακοίνωσε με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «La Tribune» ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς, έχει υπογράψει συμβόλαια που αφορούν σε αναβάθμιση συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων με εκτιμώμενο κόστος 240 εκατομμυρίων ευρώ.
Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται πως λόγω του ευαίσθητου του ζητήματος που άπτεται θεμάτων εθνικής ασφάλειας, δεν υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω λεπτομέρειες επί του παρόντος.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη γαλλική «La Tribune» η Κύπρος υπέγραψε συμβόλαια με την ευρωπαϊκή εταιρεία MBDA για προμήθεια πυραύλων Mistral και Exocet με εκτιμώμενο κόστος 240 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Μεγαλύτερη η αρμάδα που κατευθύνεται στο Ιράν από αυτήν της Βενεζουέλας
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δίνει στη δημοσιότητα νέα δέσμη αρχείων Έπσταϊν
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.