ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι εγκλωβισμένος στις επιλογές και τις αντιφάσεις του», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγηση του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με κομματικές πηγές.
Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας είπε ότι «εμείς δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στα καλλιστεία και την ονοματολογία» και πως ο πρωθυπουργός «οφείλει να σταματήσει να ευτελίζει το θεσμό του ΠτΔ και να εξηγήσει γιατί δεν προτείνει την ανανέωση της πετυχημένης θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου».
Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «σε μία συγκυρία που χρειάζεται εθνική συνεννόηση, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να την τορπιλίσει με δύο κορυφαίες επιλογές του. Από τη μία δεν προτείνει την ανανέωση της θητείας Παυλόπουλου και από την άλλη καταργεί την απλή αναλογική, το πιο δίκαιο εκλογικό σύστημα που αναγκάζει τα πολιτικά κόμματα σε συνεννόηση και προγραμματικές συγκλίσεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louis Vuitton: Πώς χτίζεται ένα brand που δεν φθείρεται ποτέ
- Ποια χώρα ζήτησε 8 ελληνικά F-16, σε ποιον κάναμε δώρο ένα πλοίο, τι συνέβη με Χατζημάρκου και Χαρδαλιά, τι συνδέει Πιέρ με Μαρινάκη, τι τρέχει στη Μονή Σινά
- Έρευνα της McKinsey & Company: Οι Έλληνες πλοιοκτήτες ρισκάρουν και τους φέρνουν μεγάλες αποδόσεις
- Να γιατί η αντιπολίτευση δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα
