ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε σήμερα, 31/12/2019, η συγχώνευση της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποκτά πλέον τη δική της τεχνική βάση, μια εξέλιξη που σηματοδοτεί σημαντικές βελτιώσεις στην εικόνα του σιδηροδρόμου και περισσότερες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, τόσο στο επιβατικό όσο και στο εμπορευματικό της έργο.
Επιπλέον, με συνολικό προσωπικό που ξεπερνά τους 1225 εργαζόμενους, η εταιρεία καθίσταται ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, στον ιδιωτικό τομέα.
“Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καλωσορίζει τους συναδέλφους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. και δεσμεύεται για μία νέα δυναμική και παραγωγική εποχή, με την συμμετοχή όλων, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς” καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- L’Oréal & Mugler: Η στρατηγική συμμαχία που αλλάζει το παιχνίδι στο μακιγιάζ
- Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
- Οι Τρεις Σωματοφύλακες της Μεταρρύθμισης: Δουλευταράδες και αμφιλεγόμενοι
- Oικογένεια Αγγελάκη: Από τα χαρούπια, στο ατύχημα με το κρουαζιερόπλοιο Princess Sissy και στην τρίτη γενιά με την αγορά 4 κοντέινερ
