ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Στην εν λόγω ανάρτηση, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε το σύνθημα «μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι», σε σχόλιό της σχετικά με το λάθος της ΕΡΤ, όπου η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» ήταν το σχόλιο της κ. Κασιμάτη, με διάθεση χιούμορ, όπως εξήγησε λίγο αργότερα η ίδια.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Κασιμάτη.
«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα ‘μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.