ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός εντάσεως 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται κοντά στο νησί της Κάσου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 35 χιλιόμετρα,ανατολικά νοτιοανατολικά του νησιού.

Ενημερωθείτε για όλους τους σεισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της δικογραφίας για τους πρώην υπουργούς, είπε ο Κακλαμάνης
- ΑΒΑΞ: Από το 2032 η νέα Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας – Τι αναφέρει για το χρονοδιάγραμμα και το «πριμ» των 41,6 εκατ. ευρώ
- Betaoctine®: Το νέο άχρωμο αντισηπτικό spray τραυμάτων, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες
- Χρηματιστήριο: Με την Αllwyn στο +4% κρατά τις 2.120 μονάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.