ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη πρεμιέρα είχε η Τάμτα με το συγκρότημα «Μέλισσες», το βράδυ της Παρασκευής, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου πραγματοποιούν τις εμφανίσεις τους για φέτος τον χειμώνα.
Από το πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της Πάρις Κασιδόκωστας, με τον οποίο διατηρούν σοβαρή σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και καταχειροκρότησε την Τάμτα, η οποία εμφανίστηκε ανανεωμένη με μία ξανθιά αλά γκαρσόν κουπ.
Το ίδιο τραπέζι μοιράστηκε ο Πάρις Κασιδόκωστας με τον συνεργάτη του και συνιδρυτή της Panik Records, Γιάννη Αρσενάκο.
Ανάμεσα στους διασήμους, που έδωσαν το «παρών» ήταν η Βίκυ Κουλιανού και ο Βασίλειος Κωστέτσος, οι οποίοι πόζαραν για τα φλας των φωτογράφων.
Η Τάμτα έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ ο frontman των «Μελισσών» και κριτής του X Factor φόρεσε ένα φούξια κοστούμι.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BBC-Πόλεμος στην Ουκρανία: 128.115 νεκροί στρατιωτικοί οι επιβεβαιωμένες απώλειες του ρωσικού στρατού
- Reuters: Η ΕΕ αναζητά να κλείσει “παράθυρα” για ροή ρωσικού φυσικού αερίου
- Μπέσεντ για Fed: Να γίνει πλήρης αναθεώρηση – Να υπάρξει αμερόληπτη επανεξέταση ολόκληρου του θεσμού
- Ευρωαγορές: Πιέσεις έφερε η ασθενής έκθεση για την απασχόληση στις ΗΠΑ – Κέρδη 2,8% για την Orsted
