ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσφατη δημόσια έξοδο πραγματοποίησαν η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας.
Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, που τους απεικονίζουν να βρίσκονται σε τρυφερά ενσταντανέ.
Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας βρίσκονται μαζί τα τελευταία χρόνια και απέχουν όσο γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το Σαββατοκύριακο, όμως, απόλαυσαν τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζονται.
Ο φακός τους απαθανάτισε αγκαλιά να διασκεδάζουν.
Ντυμένοι με ανάλογο στυλ, η Τάμτα φόρεσε ένα ιδιαίτερο λευκό τοπ, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο denim παντελόνι, ενώ ο Πάρις επέλεξε ένα total black outfit.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Πολάκης: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις 26 του μήνα»
- F1 ανάλυση: Πώς προσεγγίζει ένας οδηγός μια πίστα;
- Τουρκία: 17χρονος άνοιξε πυρ σε εστιατόριο στη Μερσίνη – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες
- Axios: Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκει ανεπαρκή και τη νέα πρόταση του Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.