ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του αποφάσισε να υποβάλει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, μαζί με το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο, αντιδρώντας στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη δημιουργία κλειστού κέντρου στο νησί.
Ο κ. Στάντζος αναμένεται την Πέμπτη να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό για να του γνωστοποιήσει την παραίτησή του ιδίου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.
«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος» ανέφερε ο κ. Γιώργος Στάντζος κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.
«Παραιτούμαστε και εμείς αν παραιτηθεί ο δήμαρχος. Και η δική μας παραίτηση είναι δεδομένη» είπε από την πλευρά του και ο κ. Νίκος Κατρακάζος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλα στο φως για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: Πώς δρούσαν οι δύο ομάδες – Διακινούσαν νοθευμένη βενζίνη σε 5 περιοχές, σφραγίστηκαν 8 βενζινάδικα
- Μεντβέντεφ: Απειλεί με κατάληψη ουκρανικών εδαφών και βρετανικής περιουσίας μετά τη δέσμευση ρωσικών κεφαλαίων
- Χρυσοχοΐδης: Πραγματοποιήθηκαν 94 συλλήψεις μέσα σε δύο μήνες για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους
- Κοντογεώργης: «Aυτή η ΔΕΘ είναι μια ΔΕΘ συγκομιδής» – Έχουν τεθεί οι βάσεις για μεγάλες υποδομές στη Θεσσαλονίκη
