• Κοινωνία

    Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: Διώχνει μετανάστες από την πλατεία Πυθαγόρα – «Πλέον θα αναλάβουμε εμείς δράση»

    • NewsRoom


    Μετανάστες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου, εκδίωξε το μεσημέρι ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

    Όπως υποστήριξε ο κ. Στάντζος, η ομάδα μεταναστών είχε σκοπό να προχωρήσει στην κατάληψη της πλατείας, πράγμα το οποίο όπως ανέφερε απετράπη χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας και τη συνδρομή του ίδιου.

    Νωρίτερα, οι μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο «Ξένια» και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το σημείο και να κατευθυνθούν απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα. Λίγα λεπτά αργότερα αποφάσισαν να πάνε στη πλατεία με σκοπό την κατάληψή της.

    Στο βίντεο, που καταγράφηκε από το Samos24.gr, ο δήμαρχος δήλωσε: «Ξανά κατάληψη της κεντρικής πλατείας. Τους απομάκρυνε η Αστυνομία. Πλέον θα αναλάβουμε εμείς δράση, να κερδίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους» και πρόσθεσε: «Θέλουμε λύση αυτή τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος!».

    Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στη πλατεία Πυθαγόρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μετανάστες να κάνουν κατάληψη της πλατείας.

    Posted by Samos24.gr on Tuesday, December 17, 2019

     



    ΣΧΟΛΙΑ