ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στουρνάρας: Σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εξαιρετικής συνεργασίας η συνάντηση με τους επικεφαλής του SSM και SRB
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς μετά την απόρριψη από το SSM (Single Supervisory Mechanism) του Xρήστου Παπαδόπουλου ως διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, το ΔΣ αποφάσισε να διορίσει νέο αναπληρωτή CEO το Γιώργο Πουλόπουλο και αντιπρόεδρο τον κ. Σταύρο Λεκκάκο.
Πηγές αναφέρουν ότι το ΔΣ της Πειραιώς αποφάσισε να αναζητήσει μέσω της Egon Zehnder νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Έως τότε η διοίκηση θα ασκείται από τα δύο ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη της Τρ. Πειραιώς, με την καθοδήγηση του προέδρου της Μιχάλη Σάλλα.
Ο Γιώργος Πουλόπουλος εργάζεται ως στέλεχος στην τράπεζα 17 χρόνια και είναι ο CFO της Πειραιώς τα τελευταία 6 χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/pigi-tou-ssm-sto-mononews-trapeza-pireos-prepi-na-anazitisi-neo-ceo/57126
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα σκαριά ιστορικό τεχνολογικό deal: Σε προχωρημένες συζητήσεις η Marvell για εξαγορά της Lumentum
- ΕΚΤ: Σταθερά επιτόκια υπό τη σκιά της Γαλλίας και της ενεργειακής κρίσης – Τα σενάρια για το μέλλον της Λαγκάρντ
- ANEMA x Maison Demi Karan: Η αρχαία φόρμα του αμφορέα συναντά την καινοτομία της πολυτέλειας
- Reuters: Bloomberg και 2 μεγάλες εταιρείες της Wall Street γίνονται συνδρομητές του Truth Social για τα posts του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.