ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αντώνης Ζαμπέλας θα αναλάβει επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σύμφωνα με πληροφορίες, αντικαθιστώντας τον Πολυχρόνη Πολυχρονίου.
Ο κ. Ζαμπέλας είναι καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου και πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Αντιπρόεδρος στον ΕΦΕΤ θα τοποθετηθεί ο Σταύρος Ζανόπουλος, γεωπόνος και πρόεδρος του Παραρτήματος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.
Επίσης, σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επικεφαλής του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αναλαμβάνει ο Σέρκος Χαρουτουνιάν, καθηγητής Χημείας στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συντονιστής της Θεματικής Ενότητας «Οργανική Χημεία» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Η έρευνά του εστιάζεται στις εφαρμογές της Οργανικής-Αναλυτικής Χημείας για την ανάπτυξη νέων (φυσικών και συνθετικών) βιοδραστικών σκευασμάτων με στόχο τη χρησιμοποίησή τους ως διατροφικά συμπληρώματα, λειτουργικά τρόφιμα, φάρμακα και βιοκτόνα. Για αυτόν τον επιστημονικό τομέα έχει συγγράψει 130 ερευνητικά άρθρα, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και βιβλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Αρνητικά πρόσημα με φόντο την άνοδο του πετρελαίου – Συνεχίζονται οι πιέσεις στον τεχνολογικό κλάδο
- ΕΕ: Προειδοποίηση πως το επενδυτικό σχέδιο της FIFA ενδέχεται να εγείρει ζητήματα ανταγωνισμού
- Νεκρός από παθολογικά αίτια ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Γυθείου
- Ιράν: Τα τρία σενάρια που εξέτασαν Τραμπ και Νετανιάχου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.