• Top Stories

    Να οι πορνογραφικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στη Neverland του Michael Jackson


    Σοκαρισμένη η αστυνομία της Santa Barbara στην Καλιφόρνια, αναφέρει πως στο ράντσο Neverland του τραγουδιστή Michael Jackson βρέθηκαν, μόνο στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο, επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή και ακόμα μικρότερα καθώς και φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες.

    Τώρα, 13 χρόνια μετά και ενώ ο Michael Jackson έφυγε από τη ζωή το 2009, η σχετική έκθεση της αστυνομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα σοκάρει. Ανάλογη εντύπωση προκαλεί και μια φωτογραφική συλλογή του σταρ με τίτλο: “Nude photos of teenage boys from late 1800s” στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1800!

    Σύμφωνα με το “Radar Online”, που δημοσιεύει τα εν λόγω έγγραφα και τις φωτογραφίες, o Michael Jackson διέθετε μια τεράστια συλλογή πορνογραφικού υλικού. Στα αστυνομικά έγγραφα αναφέρεται ότι, ο Michael Jackson παρουσιάζεται ως “ένα χειριστικό ον, ένας παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά ‘θηρευτής’, που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του”.

    Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν “αηδιαστικές και άκρως συγκλονιστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/sokaristiko-atichima-sti-malta-porsche-pou-skai-pano-stous-theates-video/55242

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/sideboob-tattoos-nea-sexy-trela-pou-plimmirizi-instagram/54979

     



    ΣΧΟΛΙΑ