ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακάθεκτα συνεχίζουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα γύρω από την ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του. Αφορμή για το νέο.. «παραμύθι» στάθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού και της συζύγου του, Μαρέβας, στη Βοστώνη, όπου επισκέφθηκαν τον γιο τους που σπουδάζει εκεί.
Οι άνθρωποι της πρώην κυβέρνησης, η οποία επί των ημερών της είχε μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ταξί για τους υπουργούς, έσπευσαν να διαδώσουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του χρησιμοποίησαν για το ταξίδι τους το συγκεκριμένο πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Η «είδηση» έκανε άμεσα το γύρο του διαδικτύου μέσω των τρολς που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δημοσιεύθηκε ως αληθινή και από φιλικά προσκείμενα στην πρώην κυβέρνηση ΜΜΕ.
Ωστόσο τα αληθινά στοιχεία δεν άργησαν να έρθουν στο φως. Μια φωτογραφία από το αεροσκάφος της γραμμής που χρησιμοποίησαν ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του, αλλά και μια φωτογραφία από τα εισιτήρια που χρησιμοποίησαν κατέρριψαν τα fake news των συριζοτρόλ και των πρώην κατοίκων των… «υπογείων του Μαξίμου», ενώ χάλασε τις «αποκαλύψεις» των φιλικών τους ΜΜΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΘΑΑΕ: Εγκρίθηκαν 16 από τα συνολικά 28 προγράμματα σπουδών των μη κρατικών πανεπιστημίων
- Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τον Ζελένσκι – Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία
- Ξάφριζαν τον ΕΦΚΑ με «βιτρίνες» εταιρείες ρούχων – Πάνω από 2,1 εκατ. η ζημιά στο Δημόσιο
- Bally’s: Διαμάχη με τους δανειστές της για τη διαχείριση του χρέους για το καζίνο που κατασκευάζει στο Σικάγο
