ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θερμά υποδέχτηκαν οι μαθητές των ελληνικών σχολείων στη Νέα Υόρκη, την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη επισκέφτηκε τα δύο μεγάλα σχολεία της ομογένειας, της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και του Αγίου Δημητρίου στο Φλάσινγκ.
Τα παιδιά της προσέφεραν δώρα και λουλούδια, ενώ ένα κορίτσι, η μικρή Μαρία με τα κόκκινα γυαλιά έκλεψε την παράσταση, λέγοντας «σ’αγαπώ» στην κ. Μαρέβα.
Η κ. Μητσοτάκη ξεναγήθηκε στο σχολείο, συνομίλησε με τα παιδιά και μάλιστα δεν δίστασε να χορέψει μαζί τους ελληνικούς χορούς.
Πολλά από τα στιγμιότυπα της επίσκεψή της είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά του σχολείου γράφοντας:
«Η αγάπη και η αφοσίωση τους να διατηρούν ζωντανή την ελληνική γλώσσα είναι συγκινητική».
Δείτε την ανάρτηση:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει την παραμονή των ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο
- Λήμνος: Το καταμαράν IMBROS πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιο από το Τσανάκαλε στο νησί
- Ιρανός διαπραγματευτής: Έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο για εξαιρέσεις στις κυρώσεις του πετρελαίου
- Κικίλιας: Οι λύσεις για τα νησιά πρέπει να προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν βαθιά τις τοπικές ανάγκες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.