ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παγιδευμένη σε έναν ιδιότυπο αγώνα «μπρα ντε φερ» που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες βρίσκεται η στερλίνα, η οποία νωρίτερα σκαρφάλωσε σε υψηλά διμήνου. Κι αυτό γιατί η αισιοδοξία που πυροδότησαν οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για το Brexit έσβησαν με μία και μόνο προειδοποίηση από την πλευρά της Ιρλανδίας ότι η συμφωνία για το Brexit είναι ακόμη μακριά.
Παρ’ όλα αυτά, ωστόσο, η στερλίνα ετοιμάζεται να συμπληρώσει το μεγαλύτερο σερί εβδομαδιαίων κερδών της από τον Ιανουάριο, μετά την είδηση ότι ο Γιούνκερ θεωρεί ότι είναι δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι 31 Οκτωβρίου.
Η είδηση αυτή ήταν και εκείνη που οδήγησε σήμερα σε άλμα της στερλίνας, το οποίο, όμως, μετριάστηκε όταν ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας ανέφερε ότι ναι μεν το κλίμα έχει βελτιωθεί, αλλά συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.