ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ληστεία σε κατάστημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή των Εξαρχείων.
Μία ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων εισέβαλε σε κατάστημα στην οδό Σπύρου Τρικούπη και αφού άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και το κινητό ενός πελάτη, εξαφανίστηκαν.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, οι νεαροί προκάλεσαν και φθορές στη τζαμαρία.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ομάδα των Αλγερινών που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Εξαρχείων και έχει κάνει ληστρικές επιθέσεις κυρίως σε διερχόμενους στην οδό Θεμιστοκλέους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το στοίχημα Μητσοτάκη να αλλάξει το κλίμα – Σε ποιους απευθύνεται, από τι κινδυνεύει – Άρθρο παρέμβαση
- Κ. Μητσοτάκης για την Υγεία: Τα εύσημα στον Ά. Γεωργιάδη, οι νέες δωρεάν εξετάσεις, η πρόκληση και η μάχη της υπογεννητικότητας
- Οι επόμενες μεγάλες επενδύσεις με «μοντέλο Ελληνικού»
- Γιώργος Αλεξανδράτος: Δεν αρκεί να είμαστε πρώτοι στη θάλασσα, πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και στη στεριά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.