ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι κρατείται ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.
Ο 44χρονος τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Ναυπλίου, ενώ τα αποτελέσματα της αιματοληψίας στην οποία έχει υποβληθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αναμένονται τη Δευτέρα.
Η τραυματισμένη γυναίκα από το μικρό αλιευτικό σκάφος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας.
Ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως και με τον συνήγορό του στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.
Οι Γάλλοι υπήκοοι που επέβαιναν στο σκάφος ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους στο λιμεναρχείο και αργά το μεσημέρι αποχώρησαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
- Πώς τα drones αλλάζουν τους πολέμους – Το παράδειγμα του ρωσικού «Περλ Χάρμπορ»
