ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με λίγα λεπτά καθυστέρηση έφτασε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Εκεί τον υποδέχτηκε ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης.
Σε πολύ καλή διάθεση, ο πρωθυπουργός έφτασε στο υπουργείο, όπου τον περίμεναν και δημοσιογράφοι, στους οποίους είπε δείχνοντας την γραβάτα του: «Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά σήμερα έβαλα γραβάτα με άγκυρες».
Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στον πέμπτο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσε τις περιγραφές για αρχαία σκάφη που αποτελούν μέρος της έκθεσης που φιλοξενείται στο αίθριο του υπουργείου.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.