ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έως τις αρχές του 2020 θα γίνει το πρώτο έργο.
Μιλώντας στο OPEN ο υπουργός έκανε λόγο για μία «εμβληματική επένδυση», η οποία, όπως είπε, είναι προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και «αποτελεί στην πραγματικότητα μία συναίρεση πολλών δράσεων, πολλών υπουργείων».
Ο κ. Γεραπετρίτης ενημέρωσε ότι για το μεγαλόπνοο έργο εμπλέκονται επτά υπουργεία και 200 επιμέρους δράσεις. «Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε δράση να είναι μέσα στο σύστημα και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί σε μεγάλη ανάλυση», είπε.
Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι οι 200 αυτές δράσεις εκτείνονται στον χρόνο από τις αρχές Αυγούστου, δηλαδή από τις 10 Αυγούστου που είναι η πρώτη κυβερνητική δράση -η έκδοση μίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χωροταξία στο Ελληνικό- και αναπτύσσεται μέχρι τις αρχές του 2020, «όπου η εκτίμησή μας είναι ότι θα έχουμε την πρώτη πραγματική παρέμβαση εντός του Ελληνικού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
- LVMH: Από την πίεση των μετόχων στην πρώτη σαφή κίνηση – Ο Antoine Arnault στην εκτελεστική επιτροπή του ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.