ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πάμελα Άντερσον, έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την συμπάθειά της για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός, όπως είχε δηλώσει ο γραμματέας του κόμματος «ΜέΡΑ 25», στο οποίο είναι επικεφαλής ο Γιάνης Βαρουφάκης, είχε έρθει σε επαφή με το κόμμα και βρέθηκε σε εκδήλωσή του στις Βρυξέλλες.
Το βράδυ της Κυριακής, η Πάμελα Άντερσον, μετά τα αποτελέσματα των εθνικών μας εκλογών και την είσοδο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή, έκανε retweet τις δηλώσεις του, δείχνοντας έτσι τη στήριξη και τη χαρά της για το θετικό αποτέλεσμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LIVE 89η ΔΕΘ – Υπερταμείο: Δίνοντας νέα ζωή σε ιδιωτική και δημόσια ακίνητη περιουσία του Δημοσίου
- Ξεκίνησε το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2025
- Εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Flyover δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης – Στο 30% η πρόοδος των εργασιών με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027
- Χρηματιστήριο: Μύθοι και αλήθειες για μεγάλη διόρθωση στην αγορά – Το play μέχρι τις 7 Οκτωβρίου
