ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί το περίφημο κτιριακό συγκρότημα της οικογένειας Κένεντι να βρίσκεται στο Hyannis Port της Μασαχουσέτης, αλλά τα τελευταία 40 χρόνια η οικογένεια Κένεντι είχε κι άλλο ένα, πολύ πιο διακριτικό, ακίνητο, που απείχε ελάχιστα από το πρώτο, στο νησάκι Martha’s Vineyard.
Το δεύτερο αυτό ακίνητο, ένα αγρόκτημα 1376 στρεμμάτων, το είχε αγοράσει αρχικά η Ζάκλιν (Τζάκι) Κένεντι Ωνάση το 1979.
Σαράντα χρόνια μετά, η κόρης της, Κάρολαϊν Κένεντι, αποφάσισε να κρεμάσει πωλητήριο στο Red Gate Farm για 65 εκατ. δολάρια.
Το αγρόκτημα βρίσκεται στην περιοχή Aquinnah (πρώην Gay Head), μια σχετικά υπανάπτυκτη περιοχή στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού.
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η Τζάκι Ωνάση αγόρασε τη συγκεκριμένη έκταση 1 εκατομμύριο δολάρια. Στη συνέχεια, έχτισε μία κατοικία με τρία υπνοδωμάτια και τρία δωμάτια για το προσωπικό, ενώ προχώρησε και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, με γήπεδο τένις, πισίνα, δύο λιμνούλες, μία αγροικία, έναν στάβλο, πάρκινγκ, καθώς και έναν στεγασμένο χώρο για τις βάρκες. Υπάρχει επίσης και ένα δεντρόσπιτο για νεράιδες, το οποίο φτιάχτηκε κατά παραγγελία της Τζάκι Κένετι Ωνάση για να παίζουν τα εγγόνια της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει το ενδεχόμενο απαγόρευσης εξαγωγών πετρελαίου
- Κικίλιας: «Η ελληνική πολιτεία στέκεται με ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που έπεσαν στο καθήκον»
- Νετανιάχου: Πλέον το Ιράν δεν έχει δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου και κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων
- ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός δεν «προβάρει» μια εισβολή στην Κούβα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.