ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημόσια έκκληση στη Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κάνουν πίσω για το καλό του ΚΙΝΑΛ κάνει ο βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.
«Είναι αναμφισβήτητο σε προεκλογική περίοδο ότι θα πρέπει όλοι, κατά το κοινώς λεγόμενο, να “ βάζουν νερό στο κρασί τους” για το καλό του κόμματος. Σε προεκλογική περίοδο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συζήτηση για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο όταν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ προβεβλημένων στελεχών», τονίζει ο κ. Κρεμαστινός.
Αποδίδει την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές σε αιτίες, όπως «η ασυνέπεια λόγων και πράξεων όσον αφορά τις προεκλογικές του υποσχέσεις και δεσμεύσεις, αλλά και την εικόνα που έδωσε στη Βουλή και εκτός Βουλής καθ’ όλη την τετραετία».
Τέλος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, για το αν υπάρχει περιθώριο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ σε περίπτωση που η τελευταία δεν επιτύχει αυτοδυναμία, απαντά ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές του κόμματος και η συνεργασία αυτή να εγκριθεί από τη βάση του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.