ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην μάχη της Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας φαίνεται ότι περνάει στον β γύρο των δημοτικών εκλογών, αντίπαλος του Νίκου Ταχιάου.
Με την ενσωμάτωση να έχει φτάσει στο 90,74%, πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 22,35% (11 έδρες), δεύτερος Κωνσταντίνος Ζέρβας με 14,83% και επτά έδρες και τρίτος ο Γιώργος Ορφανός με 14,55% και επίσης επτά έδρες.
Σύμφωνα με το voria. gr, ο Γιώργος Ορφανός εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση των τελικών επίσημων αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προβάδισμα του κ. Ζέρβα θα είναι μεταξύ 100-150 ψήφων, διαφορά που αν επιβεβαιωθεί, ο κ. Ορφανός θα προχωρήσει στο αίτημα επανακαταμέτρησης, χωρίς να αποκλείεται το αίτημα να κατατεθεί και σε περίπτωση που η διαφορά είναι μεγαλύτερη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κορυφαία Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση για το Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς του Metropolitan Hospital
- Όμιλος Antenna: Αποκλειστική συνεργασία με την DAZN για νέα streaming πλατφόρμα στην Ιταλία με αφετηρία το Μουντιάλ 2026
- Πανελλαδικές 2026: Άνοδος των βάσεων σε Πολυτεχνεία και Θετικές Σχολές βλέπουν οι εκτιμήσεις
- Ευρωαγορές: Αρνητικό ξεκίνημα με φόντο το sell-off στην τεχνολογία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.