ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δηλώσεις προχώρησε ο υποψήφιος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, ύστερα από την εμφανή επικράτηση του συνυποψηφίου του, Κώστα Μπακογιάννη και με τον ίδιο να τερματίζει, όπως όλα δείχνουν, δεύτερος, με ποσοστό 16,85% έως τώρα και να πηγαίνει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά «Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για την Αθήνα και κυρίως για τη μεγάλη πτώση των ποσοστών των ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Θα δώσουμε όλες τις μάχες για μια πόλη αντιφασιστική. Κάναμε την ανατροπή, είμαστε στο δεύτερο γύρο, θα παλέψουμε για αυτό που δεν καταφέραμε το 2014. Αυτή τη στιγμή κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με αυτά τα ποσοστά συμμετοχής, με 46% συμμετοχή στο δήμο Αθηναίων. Αυτή τη βδομάδα θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό το ποσοστό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Αμερικανική εταιρεία αναλαμβάνει κοιτάσματα που διαχειρίζονταν κινεζικές και ρωσικές επιχειρήσεις
- Μετά τον Τζολάκη, ο Ολυμπιακός πούλησε και τον Μουζακίτη στη Χαλ
- Το ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται στο απόλυτο σκηνικό του motorsport με το “Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens” στις 3 Οκτωβρίου
- Η απάντηση του ΕΟΠΥΥ στον Σαμαρά για τον προσδιορισμό φύλου στην πλατφόρμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.