ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρότερη εκτίμησε ότι θα είναι η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απ’ αυτή που προβλέπει το πρώτο κύμα των exit polls για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Ο κ. Παππάς μάλιστα εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το όριο των προβλέψεων.
«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο OPEN TV. Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων αν και παραδέχθηκε ότι η ΝΔ «απ’ ότι φαίνεται, έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους».
Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η εκτίμηση των exit polls δείχνει ότι «υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά».
Σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι, όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Η Ρωσία συνεχίζει να σκοτώνει στην Ουκρανία ακόμα και πριν από τη σύνοδο στην Αλάσκα
- Τραμπ πριν τη συνάντηση με Πούτιν: Θέλω να δω εκεχειρία γρήγορα, δεν θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν γίνει σήμερα
- Ευρωαγορές: Επιφυλακτικότητα ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Πούτιν – Βουτιά 18% για τη Pandora
- UnitedHealth Group: Ο Buffett και ο Tepper ποντάρουν στη μετοχή και την εκτοξεύουν στο +14%
