• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Sky Blue

    • Working in style


    To ανοιχτό γαλάζιο δεν είναι ιδιαίτερα συχνό χρώμα για φορέματα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί. Ενώ σε άλλες αποχρώσεις του μπλε βρίσκουμε πολλά φορέματα και σε πολλά σχέδια στο γαλάζιο είναι σχετικά πιο σπάνιο.

    Έχω γράψει ότι συνήθως επιλέγω χρώματα για τα ρούχα μου που στις φωτογραφίες με τις οποίες τα λανσάρει η κάθε εταιρεία στο site της (ψωνίζω ως επί το πλείστον Online από Αμερική) το μοντέλο που τα φοράει έχει επιδερμίδα παρόμοια ή πιο σκούρα από την δικιά μου.

    Σπάνια αγοράζω φόρεμα που φοράει ξανθό ή πολύ ανοιχτόχρωμο στο δέρμα μοντέλο. Το συγκεκριμένο φόρεμα όμως το αγάπησα και σαν σχέδιο και σαν χρώμα και πήρα το ρίσκο του γαλάζιου.

    Δεν με απογοήτευσε! Το χρώμα, προφανώς, δείχνει όμορφο και σε ξανθές και σε μελαχρινές. Το σχέδιο είναι μαγικό… όπως και το ύφασμα που είναι πολύ ιδιαίτερο.

     

     

    Παρότι είναι πολύ χοντρό ύφασμα, μπουκλέ μάλλινο, το φόρεμα έχει μία πολύ δροσερή φόδρα και επειδή είναι αμάνικο και σχετικά κοντό, το φοράω χειμώνα καλοκαίρι.

    Tο χειμώνα με μαύρο χοντρό καλσόν, μποτάκια ή μπότες και μαύρο cardigan ή DKNY cozy όπως στην φωτό. Το καλοκαίρι το συνδυάζω ή με μαύρα παπούτσια και τσάντα ή με nude και αντίστοιχη τσάντα. Του ταιριάζουν και τα δύο το ίδιο.

    Η τσάντα είναι Michael Kors, ένα πολύ γλυκό tabac χρώμα, το οποίο δένει και με την ζακέτα αλλά και με τα παπούτσια. Eίναι από σκληρό ανάγλυφο δέρμα και έχει δύο θήκες που κλείνουν και οι δύο με φερμουάρ. Την έχω 6 χρόνια και την κρατάω ακόμη εύκολα. Είναι πολύ κλασσική.

    Το κρεμαστό είναι δώρο από αγαπημένη φίλη, μεγάλες κιτρινοχρυσαφί πολυεδρικές χάντρες και φυσικά το απαραίτητο ματάκι για να με φυλάει από την κακή ενέργεια!

    Οι γόβες είναι καστόρινες Nine West, αναπαυτικές, παρότι είναι ψηλές γιατί έχουν ένα ωραίο τετράγωνο τακούνι, και είναι σχετικά στρογγυλεμένες μπροστά (Denton ονομάζεται το μοντέλο). Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω εκτός από αυτό το υπέροχο nude και σε μαύρο.

    Και φυσικά δεν πάω πουθενά χωρίς το Garmin μου. Παρότι έχω κλασσικά ρολόγια, σχεδόν καθημερινά φορά το forerunner 235, που παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, καταγράφει τα βήματα μου τους σφυγμούς μου και με συντροφεύει στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τις επαγγελματικές.

     

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ