ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια πρόκειται να γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, μια εκκλησία την οποία επισκέπτονται συχνά τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας. Εκεί μάλιστα βρίσκεται και ο πνευματικός τους. Πέραν αυτών, πρόκειται για ένα εκπληκτικό εκκλησάκι, το οποίο μολονότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε νησί.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» το ζευγάρι θα παντρέψουν η δημοσιογράφος, Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτος κουμπάρος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.